Professionel og kompetent
​hjælp til privatflytning

Få en nem og overskuelig flyttedag

Står du over for at skulle flytte, og er du derfor på udkig efter et professionelt flyttefirma, der kan tage det tunge læs og derved give dig en nem og overskuelig flyttedag? Så er du kommet til de helt rette. Ved Dansk Erhvervs Transport har vi stor erfaring med privatflytning, og vi er klar til at stille vores professionelle flyttefolk til rådighed for dig.

Med udgangspunkt i Glostrup hjælper vi mange kunder i og omkring København og Taastrup, men vi kører glædeligt rundt i hele landet. Uanset om du skal have flyttet alle dine ting fra et stort hus eller fra en mindre lejlighed, så klarer vi det for dig.

Hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, så udfyld vores kontaktformular herunder. Ønsker du et tilbud, benyt da knappen herover.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Et godt team til transport i Danmark og Europa​

Familieejet siden 1989

Vi har kørt flytning, kurérservice og godstransport siden 1989.

Transport af enhver art

Vi kører dagligt transport af enhver art i Danmark og Europa.

Selvstændige vognmænd

Vi benytter kun selvstændige vognmænd, hvilket giver dig en optimal service.

Fleksibel og hurtig transport

Med vores alsidige vognpark, opnår du større fleksibilitet og hurtig transport.

Hvad koster privatflytning?

For at skabe den bedste og mest behagelige dag for dig, tilbyder vi en privatflytning, der er tilpasset dine behov. Vi tilbyder nemlig forskellige løsning, hvor vi hjælper i større eller mindre grad på flyttedagen – præcist som du ønsker det.

Vi har fire standard pakkeløsninger til privatflytning, hvor timeprisen varierer fra 406 kr. til 912 kr. i timen. Og hvis ikke vi har en pakke, der passer til dig, så skræddersyer vi naturligvis gerne en løsning.

Med mere end 30 år i branchen har vi efterhånden flyttet alle former for møbler, kunstværker, skrøbelige genstande og andre former for inventar og gods. Det betyder, at du trygt kan overlade dine private ting i vores kyndige hænder – og stole på, at vi behandler det ordentligt.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores flytning for private, så er du meget velkommen til at kontakte os i dag. Når du har sat os ind i, i hvilket omfang du har brug for flyttehjælp, kan vi sammensætte et tilbud og en løsning til dig.

Vi er klar til at give dig den nemmeste og mest overskuelige flyttedag! Vi opbevarer også gerne dine ting på vores lagerhotel.

DANSK ERHVERVS TRANSPORT ApS

Naverland 21, 2600 Glostrup

Læs Cookiedeklaration

Dansk Erhvervs Transport​

Dansk Erhvervs Transport er et familieejet selskab, og vi har været ude at køre siden 1989. Firmaets daglige profil tegnes af Direktør Jan Kreutzfeldt som selv har erfaring fra kørsel både i Danmark og Europa.

Se vores salgsbetingelser

CVR-nummer: 13249938