​Lager med port hos Dansk Erhvervs Transport - sikker og nem adgang

Fleksible lagerløsninger med portadgang

Hos Dansk Erhvervs Transport tilbyder vi topmoderne lagerfaciliteter med store porte for nem adgang. Disse faciliteter er ideelle for både private og erhvervskunder, der søger bekvem adgang til deres opbevarede genstande.

Vores lager med port tilbyder en perfekt balance mellem sikkerhed og tilgængelighed, ideel for håndtering af alt fra små til store genstande. Vores faciliteter betjener kunder fra Glostrup og Taastrup samt hele København.

Nem og sikker adgang via lagerets port

Vores lager med port tilbyder let adgang, ideelt for lastning og losning af større objekter, hvilket er praktisk for kunder, der ofte skal hente eller aflevere varer. Med avancerede sikkerhedssystemer som overvågningskameraer og adgangskontrol, sikrer vi, at kun autoriseret personale har adgang.

Tilpasning af lagerløsninger med port

På Dansk Erhvervs Transport tilpasser vi vores lagerløsninger til dine specifikke behov. Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der omfatter lager med port, uanset om du har brug for kort- eller langtidsopbevaring. Vi tilbyder også rådgivning for optimal udnyttelse af dit lager.

Kontakt os for mere Information om lager med port

Ønsker du yderligere information om vores lagerfaciliteter med port, eller en personlig gennemgang af dine opbevaringsmuligheder? Kontakt Dansk Erhvervs Transport i dag for en guidet tur i vores faciliteter, hvor du kan se, hvordan vi kan opbevare dine værdier sikkert og effektivt.

Hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, så udfyld vores kontaktformular herunder. Ønsker du et tilbud, benyt da knappen herover.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Et godt team til transport i Danmark og Europa​

Familieejet siden 1989

Vi har kørt flytning, kurérservice og godstransport siden 1989.

Transport af enhver art

Vi kører dagligt transport af enhver art i Danmark og Europa.

Selvstændige vognmænd

Vi benytter kun selvstændige vognmænd, hvilket giver dig en optimal service.

Fleksibel og hurtig transport

Med vores alsidige vognpark, opnår du større fleksibilitet og hurtig transport.

DANSK ERHVERVS TRANSPORT ApS

Naverland 21, 2600 Glostrup

Læs Cookiedeklaration

Dansk Erhvervs Transport​

Dansk Erhvervs Transport er et familieejet selskab, og vi har været ude at køre siden 1989. Firmaets daglige profil tegnes af Direktør Jan Kreutzfeldt som selv har erfaring fra kørsel både i Danmark og Europa.

Se vores salgsbetingelser

CVR-nummer: 13249938