Få sikker opbevaring af gods på vores lagerhotel

Vi opbevarer dit gods sikkert og hensigtsmæssigt

Har du brug for at få opbevaret møbler, indbo, varelagre eller lignende, så kan vi ved Dansk Erhvervs Transport tilbyde dig sikker opbevaring på vores lagerhotel. Vi har et udvalg af opvarmede containere, der sikrer, at dit gods har de bedste vilkår og opbevares hensigtsmæssigt.

Vores lagerhotel ligger i Glostrup, og vi opbevarer varer, gods og indbo for både private og erhvervskunder i hele lokalområdet, herunder København og Taastrup. Vi har dog en landsdækkende kurérservice, og vi kan derfor hente dine ting i hele landet, og selv bringe dem til vores lagerhotel, hvor vi opbevarer det for dig.

Hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, så udfyld vores kontaktformular herunder. Ønsker du et tilbud, benyt da knappen herover.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Et godt team til transport i Danmark og Europa​

Familieejet siden 1989

Vi har kørt flytning, kurérservice og godstransport siden 1989.

Transport af enhver art

Vi kører dagligt transport af enhver art i Danmark og Europa.

Selvstændige vognmænd

Vi benytter kun selvstændige vognmænd, hvilket giver dig en optimal service.

Fleksibel og hurtig transport

Med vores alsidige vognpark, opnår du større fleksibilitet og hurtig transport.

Opbevaring af indbo og andet gods med overvågning og vagtordning

På vores lagerhotel kan du vide dig sikker på, at vi passer godt på dit gods, imens det er i vores varetægt. Vi har både et omfattende overvågningssystem med alarm og et kamera med vagtordning, der skal holde styr på sikkerheden. Samtidig er det udelukkende vores personale, der har adgang til lagre og containere, så alle uvedkommende ikke kan komme i nærheden af dine ting.

Vores lagerhotel er ideelt til alle former for opbevaring. Uanset om du leder efter et sted til privat opmagasinering og møbelopbevaring, eller du har brug for lageropbevaring, så kan vi klare det.

Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt, at du selv har forsikring på dine ting, når du får dem opbevaret på vores lagerhotel.

Kontakt os og lej en plads på vores lagerhotel

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for opbevaring, eller hvis du vil leje en container på lagerhotellet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne om dit gods og hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Hvis vi skal komme og hentet godset for os, så kan du også ringe eller skrive til os og høre nærmere om vores muligheder for kurérkørsel, godstransport og specialtransport.

DANSK ERHVERVS TRANSPORT ApS

Naverland 21, 2600 Glostrup

Læs Cookiedeklaration

Dansk Erhvervs Transport​

Dansk Erhvervs Transport er et familieejet selskab, og vi har været ude at køre siden 1989. Firmaets daglige profil tegnes af Direktør Jan Kreutzfeldt som selv har erfaring fra kørsel både i Danmark og Europa.

Se vores salgsbetingelser

CVR-nummer: 13249938