Erhvervsflytning
​for alle virksomheder

Få professionel hjælp til at komme på plads i nye omgivelser

Har du planer om at udvide din virksomhed med flere ansatte, og skal I derfor flytte til en større kontorbygning? Der kan være mange årsager til, at du og din virksomhed skal flytte lokaler, men uanset hvad grunden er, så har I brug for professionel og kyndig hjælp til flytningen – og her kan vi hjælpe jer! Ved Dansk Erhvervs Transport har vi i mere end 30 år hjulpet med erhvervsflytning til alle former for firmaer og arbejdspladser.

Vi har blandt andet stået for erhvervsflytning for kunder i Taastrup, Glostrup, København og de omkringliggende områder, men vi hjælper vi gerne med flytninger i hele landet. Uanset hvor stort dit kontor er, og hvor meget der skal flyttes, så er vi de helt rette til klare opgaven.

Hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, så udfyld vores kontaktformular herunder. Ønsker du et tilbud, benyt da knappen herover.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Et godt team til transport i Danmark og Europa​

Familieejet siden 1989

Vi har kørt flytning, kurérservice og godstransport siden 1989.

Transport af enhver art

Vi kører dagligt transport af enhver art i Danmark og Europa.

Selvstændige vognmænd

Vi benytter kun selvstændige vognmænd, hvilket giver dig en optimal service.

Fleksibel og hurtig transport

Med vores alsidige vognpark, opnår du større fleksibilitet og hurtig transport.

Fleksibel og hurtig erhvervsflytning

Vi vægter fleksibilitet og hurtighed utroligt højt i vores arbejde med flytning for erhverv. Vi ved nemlig, hvor forstyrrende det kan være at skulle flytte, og at du nødigt vil have det til at tage for lang tid. Det kan nemlig både forstyrre jeres arbejde og være til irritation for de ansatte.

Vi flytter derfor for dig på et tidspunkt, der passer dig, og arbejder hårdt og effektivt, så I nemt og hurtigt kan komme tilbage til en almindelig arbejdsdag i jeres nye lokaler.

Hvis din virksomhed har særlige former for inventar, så sørger vi selvfølgelig for at tilpasse flytningen til dette. Vi hører gerne om dine ønsker og behov til flytningen, så den forløber sig præcist, som du vil have det.

Ring eller skriv til os og få et tilbud

Ønsker du at hyre et pålideligt flyttefirma til at give dig en problemfri flytning, så skal du blot ringe eller skrive til os. Vi udformer gerne et tilbud til dig, som er tilpasset til din opgave.

Med vores hjælp til erhvervsflytning kan du vide dig sikker på, at alt dit inventar bliver behandlet sikkert og med respekt, og at du hurtigt kan finde dig til rette i de nye lokaler.

DANSK ERHVERVS TRANSPORT ApS

Naverland 21, 2600 Glostrup

Læs Cookiedeklaration

Dansk Erhvervs Transport​

Dansk Erhvervs Transport er et familieejet selskab, og vi har været ude at køre siden 1989. Firmaets daglige profil tegnes af Direktør Jan Kreutzfeldt som selv har erfaring fra kørsel både i Danmark og Europa.

Se vores salgsbetingelser

CVR-nummer: 13249938