Kurerservice fra dør til dør

Dansk Erhvervs Transport har mange års erfaring i kurertransport og kurerservice i Danmark og hele Europa.

Vi kører kun med deres gods, det bliver således ikke samlastet, medmindre andet er aftalt.


Vi har således 100 % fokus på deres kurer gods, hvilket betyder at de trygt kan køre deres gods med os. Vi klarer godstransport, specialtransport og flytning. På vores opvarmede lagerhotel kan dit gods desuden opbevares sikkert.

Hurtig og sikker kurerservice

Med kurerservice​ leverer vi hurtigt, sikkert og altid til aftalt tid med egne vognmænd og sælger således aldrig godset videre til tredje mand, uanset om destinationen er Danmark eller et sted i Europa.

Hos os følger vi vore biler via GPS således at vi altid ved hvor deres gods befinder sig, og vi kan til enhver tid ændre bestemmelsessted hvis behovet skulle opstå. Alle vores biler er ligeledes sikkerheds- godkendt i lufthavne.

Vi har biler der har varevognssikring, så ingen andre end vognmanden kan komme ind på ladet. Varevognsikring er at forbygge tyveri og overfald, for derigennem at reducere tab og skabe tryghed for vognmanden og kunden.

Olietillæg

Grundet de meget varierende dieselpriser har vi valgt at regulere vore priser med et olietillæg. Olietillægget justeres hver måned efter dieselprisen den 15. i forudgående måned.

Hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, så udfyld vores kontaktformular herunder. Ønsker du et tilbud, benyt da knappen herover.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Et godt team til transport i Danmark og Europa​

Familieejet siden 1989

Vi har kørt flytning, kurérservice og godstransport siden 1989.

Transport af enhver art

Vi kører dagligt transport af enhver art i Danmark og Europa.

Selvstændige vognmænd

Vi benytter kun selvstændige vognmænd, hvilket giver dig en optimal service.

Fleksibel og hurtig transport

Med vores alsidige vognpark, opnår du større fleksibilitet og hurtig transport.

KURERTRANSPORT

Vi giver Dig hurtigt et tilbud på kurerkørsel såvel i Danmark som til alle destinationer i hele Europa. Ved kurertransporter beregnes prisen for hver enkelt kørsels under de for turen gældende forhold – indhent derfor venligst tilbud for hver enkelt kurertransport

Forsikring

I Dansk Erhvervs Transport er deres gods altid forsikret efter CMR loven. Det er dog en betingelse for forsikringsdækning at godset udelukkende håndteres af medarbejdere fra Dansk Erhvervs Transport.

Dansk Erhvervs Transport har åben for telefonerne alle ugens dage, hvor vi sidder parat til at finde den rette løsning på alle dine transportopgaver. Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål vedrørende kurerservice, og give dig en god pris på kurerservice i høj kvalitet.

DANSK ERHVERVS TRANSPORT ApS

Naverland 21, 2600 Glostrup

Læs Cookiedeklaration

Dansk Erhvervs Transport​

Dansk Erhvervs Transport er et familieejet selskab, og vi har været ude at køre siden 1989. Firmaets daglige profil tegnes af Direktør Jan Kreutzfeldt som selv har erfaring fra kørsel både i Danmark og Europa.

Se vores salgsbetingelser

CVR-nummer: 13249938