fbpx
(+45) 43 442 442 det@d-e-t.dk

Om os

Dansk Erhvervs Transport er et familieejet selskab, som har været på landevejene siden 1989.
Firmaets daglige profil tegnes af Direktør Jan Kreutzfeldt og økonomichef Pia Kreutzfeldt, som købte firmaet 1 juli 2017.
Pia og Jan har begge personlig erfaring fra kørsel både i Danmark og Europa.

Dansk Erhvervs Transport udfører dagligt transporter af enhver art for vores mange kunder. Det kan være alt fra bykørsel af 1 palle til 15 paller fra 0 til 15 tons, i Danmark eller kurertransporter til destinationer i Europa, samt flytninger af en hver art.

Vi benytter os udelukkede af egne selvstændige vognmænd. Godset bliver således aldrig solgt videre til tredje mand, hvilket gør at De altid får en optimal service. Vores alsidige vognpark spænder fra kurervogne m/u lift til lastvogne med nyttelast op til 15 tons.

En af fordelene ved at benytte Dansk Erhvervs Transport ApS. er den større fleksibilitet og hurtighed med de mindre biler, samt vores alsidige vognpark.

Vi er vurderet AA-Kreditværdige af Bisnode, som er den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet. Hvilket betyder, at vi hos Dansk Erhvervs Transport har en god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtigelser.

Vi giver hurtigt et tilbud på enhver transport i Danmark eller til hele Europa.

Læg trygt transporten i vores hænder, vi er et godt team.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

AA logo - 498x298