fbpx
(+45) 43 442 442 det@d-e-t.dk

Salgsbetingelser

Olietillæg

Grundet de meget varierende dieselpriser har vi valgt at regulere vore priser med et olietillæg. Olietillægget justeres hver måned efter dieselprisen den 15. i forudgående måned.

  • ​Kørsel på timepris minimum 1 time.
  • Kørsel med to-mandsbil minimum 2 timer.
  • Kørsel med over 3500 kg. minimum 2 timer.
  • Flytning med to-mandsbil minimum 4 timer.
  • Kørsel mellem kl. 19 og 06 samt lørdag og søndag minimum 2 timer.

​Efter minimumstimeantallet afregnes prisen pr. påbegyndte kvarter.​

Kurertransport

Vi giver Dig hurtigt et tilbud på kurerkørsel såvel i Danmark som til alle destinationer i hele Europa. Ved kurertransporter beregnes prisen for hver enkelt kørsels under de for turen gældende forhold – indhent derfor venligst tilbud for hver enkelt kurertransport

Forsikring

I Dansk Erhvervs Transport er deres gods altid forsikret efter CMR loven. Det er dog en betingelse for forsikringsdækning at godset udelukkende håndteres af medarbejdere fra Dansk Erhvervs Transport.

​Dansk Erhvervs Transport har åben for telefonerne alle dage , hvor vi sidder parat ved telefonerne for at løse Dine transportopgaver.

MiljøGebyr

Miljøgebyret skal dække de, efterhånden temmelig omfattende omkostninger, vi er pålagt ud fra et lovgivningsmæssigt krav og et samfundsansvarligt hensyn.

Vi skal alle yde et bidrag for at værne om vores miljø, og dette vil vi hos Dansk Erhvervs Transport ApS gerne tage del i. Derfor bruges hvert år mange ressourcer på at være så skånsom som mulig med de miljøbelastninger det medfører at drive et firma.

​ Omkostningerne er dog steget markant over de sidste 10 år, og vi synes ikke det er rimeligt at skjule sådanne ekstra omkostninger i priserne, derimod ønsker vi at synliggøre dem som en separat omkostning over for kunderne.

​ Der er specifikt tale om omkostninger til bl.a.:

​ – Efterlevelse af miljøgodkendelse samt miljølovgivningen
​ – Ekstra miljøomkostninger mht. transport- og energiafgifter

​ Ovennævnte betyder en anselig øget omkostning for Dansk Erhvervs Transport ApS,  og vi ser os derfor nødsaget til i fremtiden, at få dækket en del af disse omkostninger, således at vi også fremover kan fortsætte kursen med at være en miljørigtig Transport firma.

Alle faktureringer vil derfor pr. 1 Marts 2022 og fremover være belagt med et miljøgebyr.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.